لیدوما تریپ

شیرازی پلو

شیراز سومین مقصد گردشگری پرطرفدار در ایام نوروز است. این شهر در بهار بسیار دیدنی است و از همین رو بسیاری از مردم سعی می کنند تا تعطیلات نوروز خود را در این شهر سپری کنند. غذا ها و خوراکی های محلی شیراز هم بخش جدایی ناپذیر سفر به این شهر هستند و در سراسر ایران طرفداران زیادی دارند. کمتر کسی وجود دارد که از طعم منحصر به فرد شیرازی پلو و کلم پلو راضی نباشد. این غذای بسیار خوشمزه از برنج، مرغ، بادمجان، زعفران دم کرده، ماست، زرشک و نمک و فلفل تهیه می شود. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با طرز تهیه شیرازی پلو بیشتر آشنا شوید.

شیرازی پلو
شیرازی پلو

مواد لازم

  • گوشت مرغ پخته و خرد شده ۶۰۰ گرم
  • زرشک ۴ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
  • بادمجان ۳ عدد متوسط
  • ماست چکیده یک و نیم لیوان
  • زعفران دم‌کشیده ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و آب به میزان لازم
  • برنج ۴ پیمانه

روش تهیه شیرازی پلو

برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید. سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.

سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.


این مطلب را هم مطالعه کنید
آشنایی با بهترین غذاهای سنتی کشور مصر | Egypt

   تبلیغات    

            | تور لحظه آخری استانبول | اجاره سوئیت در مشهد | اجاره ویلا در چالوس


حالا زرده تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید  و خلال پسته بپاشید.

سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه  سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود. اکنون پلو را در دیس برگردانید.شیرازی پلو


   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In شیراز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *