لیدوما تریپ

بز قورمه

بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده‌ی بسیاری طعمی فوق‌العاده دارد. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با طرز تهیه بز قورمه ، خورش خوشمزه و لذیذ کرمانی بیشتر آشنا شوید.

بز قورمه

مواد لازم 

  • گوشت ماهیچه 500 گرم
  • سیب زمینی پخته شده 250 گرم
  • نخود  100 گرم
  • پیاز 150 گرم
  • سیر یک حبه
  • کشک ساییده شده 250 گرم
  • زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • سیر و پیاز داغ و مغز گردو به میزان لازم

طرز تهیه بز قورمه

کشک را در نصف پیمانه آبجوش خیس مى کنیم.

نخود را از قبل خیس مى کنیم، آب آن را عوض کرده، سپس نخود را جوشانده و آبکش مى کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

پیاز را نگینى خرد کرده و در کمى روغن زیتون تفت مى دهیم، سیر  را نیز اضافه مى کنیم، سپس گوشت را نیز تفت مى دهیم تا رنگ آن کاملاً تغییر کند.

زردچوبه و فلفل سیاه مى زنیم، نخود و آب را اضافه کرده، وقتى غذا جوشید شعله را کم مى کنیم و زمان مى دهیم تا گوشت و نخود کاملاً بپزند، سپس نمک مى زنیم.

این مطلب را هم مطالعه کنید
خورش اناربیج ، غذای لذیذ شمالی

زعفران را اضافه کرده، وقتى آب غذا کم شد، با گوشت کوب مواد را مى کوبیم و کشک را اضافه مى کنیم.

مى گذاریم تا چند قل بزند و جا بیافتد، در آخر روى غذا را با نعناداغ، کشک و سیرداغ تزئین کرده و سرو مى کنیم.

بز قورمه
بز قورمه

   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *