بلیط هواپیما

کوفته تبریزی

شهر تبریز به عنوان یکی از زیباترین شهرهای ایران و پایتخت گردشگری جهان اسلام، از پرمخاطب‌ترین و گردشگر پذیرترین شهرهای ایران است. شهری که علاوه‌بر قدمت تاریخی، زیبایی هنر و معماری، پاکیزگی شهر و مردم مهربان و مهمان‌نوازش، به خوراکی‌های خوشمزه و تنوع غذاهای بی‌نظیرش معروف است. غذاهای سنتی تبریز، با عطر و طعم بی‌نظیر و تنوع و رنگارنگی فراوان، طرفداران زیادی در میان گردشگران و خصوصا گردشگران خارجی دارد.


   تبلیغات    

            | تور لحظه آخری استانبول |


کوفته تبریزی یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای خطه آذربایجان میباشد. کوفته تبریزی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار ایرانی است که شما می توانید این غذای خوش طعم را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل از برنج و لپه و گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و پیاز و سبزی معطر و گردو و زرشک و فلفل و نمک و ادویه و رب استفاده می شود. کوفته های ایرانی انواع مختلفی دارند و از خوشمزه ترین آن ها می توان به کوفته سبزی، کوفته تبریزی و کوفته شیرازی اشاره کرد . اگر شما علاقه زیادی به پخت کوفته تبریزی دارید بهتر است این مطلب از تاپ توریست را از دست ندهید.

کوفته تبریزی
کوفته تبریزی

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته تبریزی

گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله کم‌چرب: ۱ کیلوگرم

لپه: ۲ لیوان

برنج: ۱ لیوان

پیاز بزرگ:۲ عدد

سبزی کوفته: ۱ لیوان ساطوری و ریز خرد شده شامل تره تازه و کمی مزره تازه

فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه، نمک و زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم

تخم‌مرغ آب‌پز: به تعداد لازم در صورت دلخواه

مواد لازم برای داخل کوفته تبریزی اصیل

پیازداغ: به مقدار دلخواه

این مطلب را هم مطالعه کنید
چلو گوشت مجلسی ، اصیل ترین غذای ایرانی

گردو: به مقدار دلخواه

زرشک: به مقدار دلخواه

آلو برغانی خشک: به تعداد کوفته‌ها

کوفته تبریزی
کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

  • در ابتدا باید دو بار دیگر گوشت را چرخ کنید. یک بار با پیاز خرد شده و بار دیگر با لپه نیم پخته و آبکش شده. بعد از چرخ کردن گوشت باید حسابی آن را ورز بدهید تا کوفته تبریزی وا نرود و از هم نپاشد. در هنگام ورز دادن گوشت کمی نمک به آن اضافه کنید. به این ترتیب گوشت حالت چسبندگی پیدا می‌کند.
  • برنج را با مقدار آب و بدون اضافه کردن روغن نیم‌پز کنید. می‌توانید کمی زعفران یا زردچوبه به آب برنج اضافه کنید.
  • سبزی که برای کوفته تبریزی استفاده می‌کنید باید حتما ریز و ساطوری خرد شده باشد. سبزی‌ حتما باید خشک باشد. سبزی خیس و آب‌دار کوفته را خراب می‌کند. منظور از خیس نبودن سبزی استفاده از سبزی خشک شده نیست. از سبزی تازه‌ای که آب آن خوب گرفته شده، آبکش شده و نم‌دار و خیس نیست استفاده کنید. البته اگر سبزی تازه در دسترس ندارید از سبزی خشک هم می‌توانید استفاده کنید.
  • سبزی را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدهید. ادویه‌ها و نمک را به گوشت و سبزی اضافه می‌کنیم و باز هم ورز می‌دهیم. هر چه بیشتر گوشت را ورز بدهید امکان وا رفتن کوفته تبریزی کمتر می‌شود. حداقل ۱۵ دقیقه برای ورز دادن گوشت وقت بگذارید.
  • حالا به اندازه‌ای که می‌خواهید کوفته‌ها را درست کنید (برخی افراد کوفته‌ها را به اندازه یک پرتقال بزرگ یا متوسط و برخی هم کوچک‌تر در نظر می‌گیرند، اگر می‌خواهید داخل کوفته تبریزی یک تخم‌مرغ بگذارید حتما اندازه کوفته را به اندازه یک پرتقال بزرگ در نظر بگیرید) گوشت بردارید و آن را گرد کنید. حالا به آرامی وسط گوشت را باز کنید و مواد میانی کوفته را به اندازه دلخواه در آن بگذارید. می‌توانید داخل هر کوفته یک عدد تخم‌مرغآب‌پز بدون پوست که خوب پخته و سفت شده هم بگذارید. کوفته را ببندید و دوباره گرد کنید. تا تمام شدن مواد این کار را تکرار کنید. حتما اندازه کوفته‌ها یکسان باشد تا کوفته‌ها با هم و در یک زمان بپزند.
این مطلب را هم مطالعه کنید
چلو گوشت مجلسی ، اصیل ترین غذای ایرانی

کوفته تبریزی

  • به این مواد به اندازه‌ای که لازم است (با توجه به تعداد و سایر کوفته‌ها، آب اضافه کنید، میزان آب باید به قدری باشد که کوفته‌ها تا نیمه در آب باشند) و کوفته تبریزی را روی شعله ملایم گاز بپزید تا خوب بپزد و جا بیفتد. مراقب باشید در هنگام اضافه کردن کوفته‌ها به سس، شعله گاز بسیار ملایم باشد و سس در حال قل خوردن نباشد، چون کوفته‌ها وار می‌روند.
  • یک ساعت زمان برای پختن کوفته‌ تبریزی کافی است و برای وا نرفتن احتمالی کوفته درب قابلمه را باز بگذارید. بهتر است بعد از نیم ساعت به آرامی کوفته‌ها را برگردانید تا هر دو طرف خوب به سس آغشته شده و بپزند. کوفته تبریزی را با ترشی، سیر ترشی، سبزی خوردن و نان سنگک میل کنید.کوفته تبریزی

نکته ها

– سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است.

– بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.

– آب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد.  تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید آب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند.

– لازم است باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند

بلیط هواپیما

 | لمینت دندان | کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
Load More In غذا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *