لیدوما تریپ

لازانیا مرغ و اسفناج

لازانیا یکی از غذاهای لذیذی است که می توانید به سادگی سبزیجاتی مانند اسفناج را واردش کنید که علاوه بر بالا رفتن ارزش غذایی طعمی جدید نیز به لازانیا بدهد. از دیگر موارد برجسته که در این دستور پخت مورد استفاده قرار می گیرد قارچ و مرغ است. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با طرز تهیه لازانیا مرغ و اسفناج بیشتر آشنا شوید.لازانیا مرغ و اسفناج

مواد لازم :

400گرم لازانیا
200گرم اسفناج ساطوری پخته و آب گرفته شده
300گرم سینه مرغ نگینی درشت
1قاشق چای خوری پودر سیر
1قاشق چای خوری آویشن
4قاشق غذا خوری روغن مایع
150گرم قارچ ورقه شده
2پیمانه سس سفید ( بشامل)
150گرم پنیر ماتزارلا رنده شده
نمک،فلفل سیاه به مقدار لازم
4لیتر آب
4قاشق غذا خوری نمک

طرز تهیه لازانیا مرغ و اسفناج :

1. روغن را با نمک ،فلفل ،آویشن و پودر سیر مخلوط کرده مرغ را به مدت 30 دقیقه در آن می خوابانیم و سپس به مدت 5دقیقه روی شعله متوسط در روغن سرخ کرده تا کمی طلایی شود سپس می گذاریم تا خنک شود .

2. تکه های مرغ را با اسفناج و قارچ و 50گرم از پنیر را مخلوط کرده و روی آن مقداری نمک و فلفل می ریزیم .

3. آب را با نمک و روغن جوشانده و لازانیا را به مدت 12-10 دقیقه در آن می جوشانیم و سپس آبکش می کنیم .

این مطلب را هم مطالعه کنید
طرز تهیه شیشلیک شاندیز

4. یک ظرف نسوز و گود را برداشته داخل آن را چرب می کنیم سپس ورقه های لازانیا ، سس بشامل ، پنیر و مواد را به ترتیب می چینیم ودر فر با دمای 200 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردیم به مدت 20 دقیقه می گذاریم .

در پایان پخت برای اینکه  پنیرهای رویی برشته شوند ، 3 تا 4 دقیقه گریل فر را روشن کنید . بعد از پایان پخت، اجازه بدهید تا لازانیا کمی حرارتش را از دست بدهد و بعد برش بزنید تا در زمان سرو برش های تمیز تری داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

  • کره ۲۵ گرم
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۲ پیمانه
  • نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل
  • خامه در صورت تمایل دو قاشق

طرز تهیه سس بشامل

تهیه این سس بسیار ساده می باشد ، به این صورت که ابتدا کره را با آرد تفت میدهید و کم کم شیر گرم را اضافه میکنید در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و به غلظت مناسبی برسد .

مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی دارد و ممکن است کمی بیشتر یا کمتر باشد پس نباید شیر را یکباره به آرد و کره اضافه کنید. خیلی آهسته این کار را انجام بدهید.

جوز هندی و نمک را هم در آخر اضافه کنید. برای طعم بهتر میتوانید در آخر دو قاشق خامه به این ترکیب اضافه کنید.لازانیا مرغ و اسفناج

این مطلب را هم مطالعه کنید
طرز تهیه چکدرمه ، مشهورترین غذای ترکمنی


   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *