شیرازی پلو
شیراز سومین مقصد گردشگری پرطرفدار در ایام نوروز است. این شهر در بهار بسیار دیدنی است و از همین رو بسیاری از مردم سعی می کنند تا تعطیلات نوروز خود را در این شهر سپری کنند. غذا ها و خوراکی های محلی شیراز هم بخش جدایی ناپذیر سفر به این شهر هستند و در سراسر ایران طرفداران زیادی دارند. کمتر کسی وجود دارد که از طعم منحصر به فرد شیرازی پلو و کلم پلو راضی نباشد. این غذای بسیار خوشمزه از برنج، مرغ، بادمجان، زعفران دم کرده، ماست، زرشک و نمک و فلفل تهیه می شود. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با طرز تهیه شیرازی پلو بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- گوشت مرغ پخته و خرد شده ۶۰۰ گرم
- زرشک ۴ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
- بادمجان ۳ عدد متوسط
- ماست چکیده یک و نیم لیوان
- زعفران دمکشیده ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل و آب به میزان لازم
- برنج ۴ پیمانه
روش تهیه شیرازی پلو
برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید. سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.
حالا زرده تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.
سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود. اکنون پلو را در دیس برگردانید.
ارسال نقد و بررسی