معروفترین دسرهای یونانی
غذاهای یونانی تبدیل به معروفترین غذاها در سراسر جهان شده اند. این نشان دهنده سادگی ذاتی در یونان است. غذا ما را به یکدیگر نزدیک تر می کند. کشف مکان های عالی در پایتخت یونان با محصولات خالص، تازه و به طور طبیعی محلی بینظیر خواهد شد. در این مطلب همراه تاپ توریست باشید تا با معروفترین دسرهای یونانی بیشتر آشنا شوید.
- دیدنی های آتن | پایتخت یونان
- بهترین کافه های آتن | یونان
- بهترین رستوران های آتن | یونان
- زیباترین و معروفترین جزایر یونان | Greece
بوگاتسا (Bougatsa)
کولوراکیا (Koulourakia)
قرابیه (Kourabiedes)
این دسر هم مانند ملوماکارونا در جشن های یونان پخته و سرو می شود. این دسر از گردو و پودر شکر تهیه می شود.
پای یونانی Galaktoboureko
این دسر سنتی از لایه های خمیر فیلو با کره ذوب شده تهیه می شود.هم چنین کاسه ای پر از خامه کاسرود و شربت به آن اضافه می شود. بعضی ها ترجیح می دادند آن را سرد میل کنند، اما برای سلیقه های دیگر هم گرم استفاده می شود.
ملوماکارونا (Melomakarona)
کوکی های ملوماکارونا به سادگی خوشمزه هستند. این کوکی های نرم در عسل یا شربت آغشته می شوند و با گردو و بادام زمینی تزئین می شوند. این دسر بیشتر در هنگام تعطیلات کریسمس در یونان خورده می شوند. ملوماکارونا کوکی ها بی نظیری هستند که هر کس باید یک بار در طول زندگی خود آن را امتحان کند.
پاستلی
پاستلی یک شیرینی یونانی است که از دو ماده اصلی تشکیل میشود: عسل و دانه کنجد. در تهیه پاستلی علاوه بر دانه کنجد از انواع مغزها نظیر گردو، بادام و پسته نیز استفاده میشود. پاستلی بهترین گزینه برای سرو همراه با چای است. میتوان از پاستلی بهعنوان یک شیرینی یا میان وعده برای جذب انرژی نیز استفاده کرد.
ارسال نقد و بررسی