غذاهای معروف رومانی
کشور رومانی یک کشور اروپایی می باشد مردم این سرزمین بسیار خوش غذا می باشند و از غذاهای خوشمزه زیادی استفاده می نمایند کشور رومانی بسیار زیبا و در لیست کشور توریستی می باشد این کشور به طرز تهیه غذاهای خوشمزه زیاد اهمیت می دهند و غذاهای ترکیه و آلمان را بسیار تهیه می نمایند .غذاهای رومانیایی تلفیقی از طعم ،فرهنگ و روش های پخت و پز با اقتباس از کشورهای همسایه دارد. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با غذاهای معروف رومانی بیشتر اشنا شوید.
دلمه کلم (Sarmale)
دلمه کلم یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای رومانی است که البته در بسیاری از کشورهای منطقه شرق اروپا و مدیترانه هم تهیه میشود. با این حال، مردم رومانی این غذا را بسیار دوست میدارند و آن را غذای ملی خودشان میدانند و در مناسبتهای ویژه مثل کریسمس و جشن سال نو، مراسم ازدواج و عروسی و جشنهای رسمی و مهم این غذا را تهیه میکنند. برای آماده کردن این دلمهها گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ و برنج و سبزیجات دیگر ترکیب میکنند و بعد مواد را داخل برگهای کلم قرار میدهند و میپیچند و به صورت رول در میآورند.
سوپ سیرابی (Ciorba de burta)
یکی از معروفترین غذاهای رومانی غذایی است که شاید به مذاق بسیاری از توریستها خوش نیاید، اما مطمئنا ما ایرانیها آن را دوست خواهیم داشت. چرا؟ چون این غذا سوپ سیرابی است و با ذائقه کلپچ خوری ما کاملا سازگاری دارد. سوپ سیرابی علاوه بر رومانی در کشورهای منطقه بالکان، بلغارستان، یونان، ترکیه و کشورهای اروپای شرقی طرفدار دارد و اغلب به عنوان صبحانه و برای انرژی گرفتن میل میشود. در تهیه این سوپ، سیرابی را با همراه با سبزیجاتی مثل هویج، فلفل دلمه ای، جعفری و کرفس ترکیب میکنند و در انتهای پخت غذا چند حبه سیر برای طعم بهتر به آن اضافه میکنند.
بالموش (Balmos)
بالموش یکی از معروفترین غذاهای رومانی است که البته همین غذا با اسم بانوش در اوکراین هم وجود دارد. بالموش در اصل غذای چوپانی بوده، اما امروزه در زمره محبوبترین غذاهای رومانی به حساب میآید و به دلیل طعم فوق العاده اش طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذا، خامه ترش را با کره میجوشانند و کمی نمک در دقایق آخر به آن اضافه میکنند. سپس، آرد ذرت را به آن اضافه میکنند و آن قدر میجوشانند تا بافتی یکدست و روان پیدا کند. در آخر هم مقادیر زیادی پنیر سنتی نمکی را به آن اضافه میکنند. این غذا به صورت داغ سرو میشود و برای طعم لذیذتر روی آن را با کمی کره و پنیر بیشتر تزیین و سرو میکنند.
میتی تِی (Mititei)
میتی تِی به جرات یکی از محبوبترین غذاهای کبابی و گریل شده در رومانی است و هیچ خانواده رومانی نمیتواند میهمانی باربکیو را بدون این رولهای خوشمزه تصور کند. میتی تی تقریبا نوعی سوسیس یا کباب رولی است که از گوشت چرخ کرده، فلفل سیاه و سایر ادویهها تهیه میشود و آن قدر روی آتش گریل میشوند تا کاملا برشته و کمی تیره بشوند و بافتشان هم نرم شود. این رولهای کبابی خوشمزه جزء محبوبترین غذاهای رومانی هستند و میتوان آنها را به همین صورت و با سس خردل و نان میل کرد یا در کنار سایر غذاها به عنوان پیش غذا یا دورچین نوش جان کرد.
رولت گوشت بره (Drob de miel)
یکی از معروفترین غذاهای رومانی بدون شک رولت بره است که مخصوص جشن ایستر تهیه میشود. این غذا که در واقع نوعی رولت گوشت است با استفاده از بخشهای اضافی گوشت بره مثل جگر، قلوه، قلب و … به همراه تخم مرغ، پیازچه، نان خیسانده در شیر و سبزیجات دیگر مثل شوید، سیر و جعفری سرو میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. رولت گوشت بره یکی از محبوبترین غذاهای رومانی است و تهیه آن به مهارت و تجربه زیادی نیاز دارد. معمولا برای زیبای بیشتر، یک عدد تخم مرغ آبپز دان این رولت قرار میدهند که در هنگام برش زدن ظاهری شکیل و زیبا پیدا میکند.
خوراک توچیتورا مولداوی (Tochitura Moldoveneasca)
توچیتورا نوعی خوراک مشهور منطقه مولداوی است و در بین غذاهای رومانی از همه اصیلتر و سنتیتر است. این غذا ترکیبی بی نظیر از طعمها و مزههای اصیل رومانیایی است. بخش اصلی و خوشمزه این غذا گوشت و سوسیس سرخ شده است که داخل ماهیتابه و روی آتش سرخ میشود تا بوی دودی هم بگیرد. برای طعم دار کردن گوشت هم معمولا به آن پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی و برگ بو اضافه میکنند. اگر قرار است در سفر به بخارست و رومانی تنها یک غذا را امتحان کنید پیشنهادمان بدون شک خوراک توچیتوراست که در حقیقت آشپزی رومانی در یک بشقاب است.
سالاد گوشت (Salata de boeuf)
سالاد گوشت که به خاطر ظاهرش بیشتر به کیک گوشت شبیه است یکی دیگر از غذاهای مجلسی و رسمی در رومانی است که اغلب در جشنهای رسمی مثل ایستر، کریسمس و سال نو تهیه میشود. برای تهیه این غذا گوشت گاو (گاهی مرغ یا بوقلمون) را ریز خرد میکنند و همراه با سبزیجات مختلف و رنگارنگ و صد البته سس مایونز ترکیب و سرو میکنند. البته نوع گیاهی این سالاد هم وجود دارد که با ترکیب سبزیجات مختلف و سس مایونز تهیه میشود. گفتیم که این غذا معمولا در مناسبتها و جشنهای رسمی سرو میشود. به همین دلیل این سالاد را در حجم زیاد درست میکنند و به شکل یک کیک بزرگ روی میز میبرند. سالاد گوشت را میتوان هم به صورت پیش غذا یا در کنار غذاهای دیگر و هم به عنوان غذای اصلی میل کرد.
ارسال نقد و بررسی