لیدوما تریپ

کیک آلبالو

کیک آلبالو یک انتخاب خیلی عالی و خوشمزه برای کسانی است که آلبالو دوست دارندحالا که در فصل تابستان هستیم و بالاخره سر و کله آلبالوهای آبدار ترش و شیرین در بازار میوه پیدا شده وقت آن است که از این فرصت استفاده کنیم و با این خوشمزه‌های کوچک یک کیک جانانه درست کنیمتهیه کیک آلبالو خیلی آسان است و مواد زیاد و خاصی هم احتیاج ندارد.در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با طرز تهیه کیک آلبالو بیشتر آشنا شوید.کیک آلبالو

مواد لازم

  • آرد : 1 و 1/3 پیمانه
  • شکر : 1 پیمانه سر خالی
  • سفیده تخم مرغ : 2 عدد
  • زرده تخم مرغ : 2 عدد
  • روغن : 1/3 پیمانه
  • ماست : نصف پیمانه
  • وانیل : 1/8یک هشتم قاشق چایخوری
  • آلبالو : 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک آلبالو 

برای پخت کیک آلبالو ابتدا فر را روی دمای درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود  سپس کف قالب فر را چرب و آرد پاشی کنید و یا از کاغذ روغنی برای پوشاندن کف قالب فر استفاده کنید.

سپس بیکینگ پودر و آرد را ۳ بار الک کنید.

آلبالوها را جداگانه به یک قاشق آرد آغشته نمایید سپس آلبالوها را در مکانی مناسب قرار دهید.

در مرحله بعد ساخت کیک آلبالو سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با کمک همزن آنقدر هم بزنید تا حجم آن زیاد شود سپس سفیده زده شده را درون یخچال قرار دهید.

این مطلب را هم مطالعه کنید
بهترین دسرهای ایرانی ، که حتما باید یکبار امتحان کنید .

زرده را با وانیل و شکر مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا زرده تخم مرغ کرم و کشدار شود. ماست را به مخلوط زرده اضافه کنید. سپس روغن را نیز به مخلوط زرده بیفزایید.

سفیده زده شده را هم به مخلوط زرده بیفزایید و با کمک لیسک و به صورت دورانی سفیده و زرده را با یکدیگر مخلوط کنید.

آرد و بیکنیگ پودر را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

در مرحله آخر دستور تهیه کیک آلبالو نصف مایه کیک را درون قالب کیک بریزید. سپس آلبالوها را روی مایه کیک بریزید و به آرامی مایه کیک را با آلبالوها مخلوط کنید. باقی مانده مایه کیک را هم روی آلبالوها بریزید.

قالب کیک را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب کیک را از درون فر بیرون آورید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه کیک را هم از قالب بیرون آورید و روی توری قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به خوبی خنک شود. در صورت تمایل می توانید بعد از خنک شدن کیک آن را به زیبایی تزیین کنید.

توجه داشته باشید که برای پخت این نوع کیک همه مواد باید با محیط هم دما باشند بنابراین بهتر است مواد مورد نیاز کیک را یک ساعت قبل از پختن کیک از یخچال خارج کنید.کیک آلبالو

این مطلب را هم مطالعه کنید
خورش ماست اصفهانی ، اصیل و خوشمزه

   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In دسر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *