لیدوما تریپ

کباب بناب

کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است. امروزه کباب بناب طرفداران بیشماری در کل ایران و در بعضی نقاط دیگر دنیا دارد. ایرانیان مهاجر با خود طرز تهیه کباب بناب را به برخی شهرهای بزرگ در اروپا و امریکای شمالی برده اند بطوریکه برخی شهرها و رستوران های ایرانی از “کباب بناب” عرضه می شود. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با طرز تهیه کباب بناب بیشتر آشنا شوید.کباب بناب

مواد لازم کباب بناب

  • گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه 1 کیلو گرم
  •  پیاز متوسط 2 عدد
  • نمک به مقدار لازم
  •  فلفل سیاه  به مقدار لازم

طرز تهیه پخت کباب 

1- ابتدا پیاز را ریز ساطوری کرده و به همراه نمک و فلفل کاملاٌ با گوشت مخلوط کرده و ماساژ می دهیم.

2- به میزان دلخواه از گوشت برداشته و کف دست مانند کوفته گرد کرده و سیخ را از وسط آن عبور می دهیم و بعد با انگشتان دست آن را در امتداد سیخ بطور یکسان پهن می کنیم.

3- قبل از قرار دادن سیخها بر روی آتش ذغالها باید گداخته شده باشند و بطور مساوی در همه جای منقل توزیع شده باشند.

این مطلب را هم مطالعه کنید
آب دوغ خیار ، غذای سالم روزهای تابستانی

4- بعد از قرار دادن سیخها بر روی آتش به هیچ عنوان کباب را باد نزنید و پس از گذشت یک دقیقه سیخ را بر گردانید، تا طرف دیگر آن یک دقیقه رو به آتش باشد و گوشت بهم بچسبد و دیگر شانسی برای ریختن وجود نداشته باشد.

5- به طور مداوم هر چند دقیقه یکبار سیخها را برگردانید و سعی کنید با چاقو از ته سیخ قدری از کباب را جدا کرده و بچشید، برای اینکه متوجه شوید کباب پخته است.

6- بهتر است کبابها را قبل از خشک شدن و هنگامی که هنوز آبدار هستند از روی آتش بر دارید و داخل نان گذاشته سیخها را خارج نموده و بلا فاصله قدری سماق به آنها بپاشید و سپس به همراه برنج ،کره، ماست چکیده، پیاز و ریحان نوش جان کنید.

نکات کلیدی 

  • وقتی گوشت روی سیخ کباب قرار گرفت به کمک انگشت شصت و انگشت اشاره شیارهایی را با فاصله های یکسان به روی گوشت ایجاد کنید.
  • 50 گرم کره را در تابه ای کوچک روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود کمی زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید و مخلوط کره و زعفران را با یک فرچه به آرامی روی کباب ها بکشید تا کباب ها خشک نشوند و طعم لذیذتری پیدا کنند.
  • برای سیخ کردن کباب بناب حتما باید از سیخ های پهن و مناسب کباب کوبیده استفاده کنید چون سیخ های باعث ریختن کباب ها میشود.
  • در برخی موارد داخل کباب بناب از جعفری ساطوری شده هم استفاده میشود البته نه به اندازه ای که رنگ کباب را تغییر دهد.
  • برای تهیه کباب بناب می توانید از میزان مساوی گوشت گوسفندی و گوساله هم استفاده کنید.
  • در مرحله اضافه کردن پیاز به هیچ عنوان پیاز را رنده نکنید چرا که پیاز مزه گوشت را بی نظیر میکند.
این مطلب را هم مطالعه کنید
آشنایی با بهترین غذاهای سنتی کشور مصر | Egypt

کباب بناب


   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *