لیدوما تریپ

غذاهای معروف صربستان

غذای کشور صربستان، ترکیبی از غذاهای ناحیه بالکان و اروپای شرقی است و با طعم و تنوع منحصر به فردی که دارد، تجربه بی‌نظیری برای هر گردشگر به شمار می‌رود. غذاهای محلی این سرزمین با تاثیرات فرهنگی که دارد، طعم و بوی خاصی دارد و هر فردی را وسوسه می‌کند و خوردن غذای این منطقه تجربه بی‌نظیری را برای هر گردشگر ایجاد می‌کند. غذاهای معروف صربستان شامل آیوار و وارسی و کایماک و همبرگر صربستانی همچنین سارما و کارادودیوا و چواپی و سوسیس صربستانی می شود. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با غذاهای معروف صریستان بیشتر آشنا شوید.

آجوار (Ajvar)

آجوار نوعی سس در منطقه بالکان است و اغلب به صورت پیش غذا سرو می‌شود. ترکیب این سس از فلفل دلمه‌ای، سیر و بادمجان است. این سس خوشمزه در اواسط پاییز، زمانی که فلفل دلمه‌ای به وفور یافت می‌شود، درست می‌شود و در شیشه نگهداری می‌کنند. این سس بی‌نظیر با کمی نان تازه میان وعده‌ای فوق‌العاده است. این چاشنی اصالتا متعلق به صربستان است و گاهی با نام سالاد صربستانی یا خاویار گیاهی هم شناخته می‌شود و امروزه در بالکان بسیار شهرت یافته است.غذاهای معروف صربستان

وارسی (Cvarci)

وارسی نیز از جمله غذاهایی است که بسیار خوشمزه می باشد و در میان صربستانی ها بسیار محبوب است.چربی های کنار گوشت در صربستان در روغن داغ سرخ می شود و طعم بسیار خوشمزه ای می گیرد و در نهایت آن را با نمک میل می کنند و به آن وارسی می گویند.وارسی از جمله غذاهایی است که در فصل های سرد نیز بسیار طرفدار دارد و در ظرف ها می ریزند وبرای مردم سرو می کنند.وارسی در رستوران های خیابانی نیز پخت می شود.در کنار وارسی اگر نان و نمک وجود داشته باشد باعث کامل شدن این غذا می شود.وارسی را به عنوان تنقلات در اختیار کودکان نیز قرار می دهند.همچنین می توان از وارسی برای دورچین غذاهای مفصل استفاده کرد.غذاهای معروف صربستان


   تبلیغات    

            | تور لحظه آخری استانبول | اجاره سوئیت در مشهد | اجاره ویلا در چالوس

این مطلب را هم مطالعه کنید
جاذبه های گردشگری بلگراد ، صربستان | Belgrade

کایماک صربستان

کایماک نوعی دسر معروف و خوشمزه صربستانی است که در بیشتر رستوران ها سرو می شود.طعم کایماک همانند پنیر خامه ای می باشد و ظاهری شیه سر شیر دارد زیرا در آن از شیر پرچرب استفاده می شود.به علت اینکه کایماک یکی از دسرهای خوشمزه است می توانید کایماک را به صورت بسته بندی شده در سوپرمارکت ها خریداری کنید و کایماک را به همراه نان میل کنید.غذاهای معروف صربستان

موساکا (Moussaka)

موساکا Moussaka غذایی لایه‌لایه است که ماده اصلی آن گوشت چرخ شده می باشد و در کنار سیب‌زمینی و بادمجان و ادویه‌های مختلف به یک غذای لذیذ تبدیل می شود. اصالت غذای موساکا مشخص نیست اما بیشترین رای این است که موساکا یک غذای مدیترانه ای به شمار می آید. موساکا به وفور در طعم های مختلف در صربستان یافت می گردد. در صربستان برای تهیه موساکا به‌جای بادمجان از سیب‌زمینی استفاده می‌شود و روی موساکا را با لایه‌ای از پنیر پیتزا می‌پوشاند تا ظاهر و طعم بی‌نظیری به آن بدهد.غذاهای معروف صربستان

موکالیکا صربستان

موکالیکا Mućkalica یک بشقاب تمام عیار صربی است که برای تهیه آن از گوشت گریل شده قرمز و انواع سبزیجات استفاده می کنند. در واقع مردم صربستان گوشت هایی که از باربیکیوهای آنها باقی می مانند را با انواع سبزیجاتی که در یخچال داشتند، مخلوط می کردند و نام آن را موکالیکا گذاشتند اما به مرور این غذا به یک خوراک اصیل صربی تبدیل شد و حالا فقط به خاطر پخت این غذا گوشت را گریل می کنند.غذاهای معروف صربستان

همبرگر صربستانی

بدون تردید می توان گفت که یکی از خوشمزه ترین غذاهای صربستانی ها همبرگر صربستانی می باشد. می توان گفت به علت خوشمزه بودن زیاد این غذا بیشتر توریستان در سفر به صربستان بارها همبرگر صربستانی را میل می کنند.اگرچه ظاهرهمبرگر صربستانی همانند دیگر همبرگرها می باشد اما اگر همبرگر صربستانی را میل کنید متوجه می شوید که طعمی کاملا متفاوت دارد.چیزی که باعث می شود طعم همبرگر صربستانی را نسبت به دیگر همبرگرها متمایز کند استفاده از ادویه های خاص بالکانی می باشد.غذاهای معروف صربستان

سارما (Sarma)

سارما رولی از کلم می باشد که یکی از قدیمی ترین غذاهای صربستان به حساب می آید.سارما غذایی بسیار خوشمزه و ساده می باشد که از کلم سفید و گوشت استفاده می شود. می توان گفت دلیل اصلی خوشمزگی سارما به علت ادویه هایی است که در آن به کار می برند.به علت اصیل بودن سارما این غذا در تمامی رستوران ها سرو می شود و همین موضوع میزان محبوبیت سارما را نشان می دهد.از دیگر ویژگی هایی که باعث خوش طعم کردن سارما می شوداستفاده از سیر و خامه ی کرمی پنلاکا می باشد.غذاهای معروف صربستان

این مطلب را هم مطالعه کنید
بهترین مکان های گردشگری صربستان | Serbia

چواپی (Ćevapi)

برای پخت چواپی از گوشت چرخ کرده استفاده می شود و به آن ادویه های مخصوص و بسیار خوشمزه نیز اضافه می کنند.چواپی نیز یکی دیگر از غذاهای سنتی صربستان به حساب می آید و به علت اصیل بودنش در تمامی مراسمات مهم پخت می شود.می توان گفت گردشگرانی که به صربستان می روند اولین غذایی را که در رستوران ها سفارش می دهند غذای چواپی می باشد.در کنار چواپی نان و پیاز خورد شده نیز سرو می شود که طعم بسیار خوبی می گیرد و بسیار مورد پسند افراد قرار می گیرد.غذاهای معروف صربستان

سوسیس صربستانی (Kobasice)

سوسیس از جمله غذاهایی است که در بیشتر کشورها وجود دارد اما سوسیس های صربستانی جزو غذاهایی می باشد که به صورت خاص پخته می شود زیرا برای پخت سوسیس صربستانی از ادویه های مخصوص استفاده می شود.سوسیس های صربستانی را یا سرخ و یا کباب می کنند و در نهایت در کنار سس های مخصوص و خوش طعم و سبزیجات تازه پخته شده سرو می کنند.سوسیس های استفاده شده معمولا سوسیس کولن می باشد.غذاهای معروف صربستان

شینسل صربستانی (Karadjordje’s schnitzel)

نام این غذا (Karadjordje’s schnitzel) توسط شاهزاده‌ای صربستانی به نام «Karadjordje» انتخاب شده است و ابداع جدیدی در زمانی بود که گوشت مرغ کمیاب شده بود و به همین دلیل برای درست کردن این شینسل از گوشت گاو استفاده می‌کردند و به تدریج به همین صورت طبخ می‌شد.

غذاهای معروف صربستان
غذاهای معروف صربستان

   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In صربستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *