لیدوما تریپ

باقالا قاتق گیلانی

باقالا قاتق گیلانی جز یکی از معروف ترین غذاهای شمالی می باشد که بیشتر از بقیه غذاها جای خودش را در اکثر نقاط کشورمان باز کرده است. این خورشت به نام های دیگری مانند باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن هم معروف می باشد. باقلا قاتق با یک نوع باقالی مخصوص به نام پاچ باقالا (لوبیا رشتی، لوبیا کشاورزی) تهیه میشود که مخصوص شمال کشور می باشد. این خورشت فوق العاده لذیذ است و بسیار سریع حاضر می شود. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با باقالا قاتق گیلانی بیشتر آشنا شوید.

باقالا قاتق گیلانی
باقالا قاتق گیلانی

مواد لازم

  • پاچ باقلای کشاورزی 300گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شوید خشک 2 قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن زیتون 100 گرم
  • سیر کوبیده شده 4 حبه
  • آب 1 لیتر
  • دارچین به مقدار نیاز
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه باقالا قاتوق گیلانی

پوست باقالا را جدا کنید و به همراه کمی روغن یا کره تفت دهید .بعد از کمی تفت دادن باقلا ،سیر کوبیده شده ,شوید و کمی زردچوبه و نمک  را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.سپس 1 لیتر آب روی آنها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب داخل  باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه میکنیم .تخم مرغ ها باید کاملا  پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند .در پایان پخت باقلا هم میتوانید آن را با کمی دارچین و نمک خوش عطر تر و لذیذ تر کنید.

این مطلب را هم مطالعه کنید
طرز تهیه شیشلیک شاندیز

نکات درست کردن باقالا قاتوق گیلانی

پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توان خرید.

پاچ باقلا دو نوع است:پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له می شود.

 تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.

شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.

اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.

حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.

باقالا قاتق گیلانی
باقالا قاتق گیلانی

   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *