دیدنی های بن
بن ، شهرستانی با جاذبههای طبیعی و گردشگری فراوان، یکی از مراکز مهم توریستی استان چهارمحال و بختیاری است. شهر بن به دلیل مجاورت با آبگیر زیبای گرداب، رودخانه و سد زایندهرود از مراکز مهم توریستی استان و ایران است. این شهر با دارا بودن مناظر طبیعی دیدنی و جذاب و مردمی متدین و مومن از جمله شهرستانهای پرگردشگر استان محسوب میشود. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با دیدنی های بن بیشتر آشنا شوید.
گرداب بن
گرداب بن از جاذبههای گردشگری چهارمحال و بختیاری میباشد که به دلیل نزدیکی به حاشیه رودخانه زاینده رود و زیارتگاههای امامزاده سید بهاء الدین محمد (ع) شیخ شبان، امامزاده بابا پیراحمد (ع) بن، امامزاده سید محمد (ع) بارده و امامزاده حارث بن علی (ع) جمالو، به یکی از پر بازدیدترین مناطق گردشگری استان تبدیل شده است.این آبگیر زیبا و دیدنی با وسعت بیش از ۳۸ هزار متر مربع و عمق متوسط ۱۰ متر، در سال ۱۳۸۹ از طرف هیئت دولت به عنوان منطقه نمونه گردشگری معرفی شد.بیرون آمدن آب از زیر کوه، گردابی تشکیل داده که فضای مناسبی برای قایقرانی و مکان تفریحی برای گردشگران فراهم کرده است.
پل حاج مهدی
پل حاج مهدی بن مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان شهرکرد، بخش بن، شهر بن، جنوب محله و بازار قدیم بن و شمال محله جانبازان واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۱۹۵۰۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
امامزاده محمد روستای بارده
بقعه با شکوه این امامزاده در کنار روستای بارده از توابع شهرستان بن، در ۵۳ کیلومتری شهرکرد مرکز استان واقع شده و چشمانداز آن فوقالعاده زیبا و دیدنی است.اصل بقعه متعلق به دوره صفویه است و دارای امکاناتی از قبیل جاده آسفالت، آب آشامیدنی، پارکینگ، سکوی نشیمن، آلاچیق و … است.
گردشگری ورزشی بن
پیست اسکی بارده در نزدیکی روستای بارده، حدود ۴۳ کیلومتری شمال غرب شهرکرد و پنج کیلومتری جنوب شرق روستای بارده واقع شده و در دامنههای شمالی کوه نسارتنگ واقع در جنوب غربی روستای بارده و در یک کیلومتری جنوب جاده آسفالته ارتباطی روستاهای منطقه قرار گرفته که در سال ۸۳ به بهرهبرداری رسید.
شهرک توریستی گردشگری شیدا
باغ شهر شیدا در ۹۳ هکتار و کل مساحت شهرک توریستی شیدا ۳۱۴ هکتار است.منطقه نمونه گردشگری شیدا در فاصله ۵۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده شهرک شیدا در محدوده شهرستان بن و حاشیه زاینده رود احداث می شود و در آن امکانات و فضاهای تفریحی، اقامتی، فضای سبز، ویلا و امکانات اقامت گردشگران داخلی و خارجی مهیا می شود.با احداث این شهرک زمینه برای جذب و اسکان بیشتر گردشگران به این استان فراهم می شود. در «باغ شهر» برخلاف ساخت و سازهای متراکم فعلی داخل شهرها، ویلا جایگزین آپارتمان می شود و ممکن است هر ویلا بتواند حیاط مشجر داشته باشد.
ارسال نقد و بررسی