کلم پلو شیرازی

در این بخش از وب سایت مجله گردشگری تاپ توریست درباره کلم پلو شیرازی و طرز تهیه آن خواهیم گفت. پس برای آشنایی با دستور این غذای معروف شیرازی در ادامه با ما همراه باشید.

شیراز یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در بین ایرانیان و همچنین با وجود آثار تاریخی باشکوه از جمله تخت جمشید که یادگار امپراطوری هخامنشیان است، حافظیه و سعدیه که محل عاشقان است، مقصدی پرطرفدار در بین توریست های خارجی می باشد.

وقتی نام شیراز را می شنویم ناخودآگاه اسم کلم پلو شیرازی در ذهن تداعی می شود. یکی از غذاهای به شدت محبوب و پرطرفدار در شیراز که به دلیل لذیذ بودن آن اکنون در بسیاری از شهرهای ایران نیز تهیه می شود و طرفدار دارد. کلم پلو از انواع غذاهای سنتی شهر شیراز است که در طرز تهیه کلم پلو شیرازی از برنج و کلم و کوفته ریزه و سبزی مخصوص و ادویه و زردچوبه استفاده می شود که این پلوی مخلوط خوشمزه دارای طعم بی نظیر و متفاوتی است.


   تبلیغات    

            | تور لحظه آخری استانبول |


کلم پلو شیرازی
کلم پلو شیرازی

کلم پلو به صورت های مختلفی درست میشه مثلا با رب گوجه فرنگی یا بدون رب و … ولی لذیذترین حالت کلم پلو، کلم پلو شیرازی است که با سبزی های معطر درست می شود.

مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳۵۰ گرم کلم
  • ۱۲۰ گرم سبزی معطر (تره، ریحان، ترخون، شوید)
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نخود چی
  • پودر لیمو عمانی در صورت تمایل
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
این مطلب را هم مطالعه کنید
باغ پرندگان اصفهان | Isfahan
کلم پلو شیرازی
کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

ابتدا یک عدد پیاز را رنده میکنیم و آبش را با دست می گیریم و با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، مقداری نمک و فلفل خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند. وقتی مواد به خورد هم رفته و حالت چسبندگی پیدا کردند به اندازه یک فندق از مواد برمی داریم و به صورت کوفته قلقلی در می آوریم و داخل روغن سرخ می کنیم.

برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس‌ می کنیم، کلم‌ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ‌ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌ می کنیم. سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد‌ می کنیم. برنج را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه‌ می جوشانیم، آبکش‌ می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌ می کنیم و در قابلمه‌ می ریزیم و دم‌ می کنیم.

در آخر برای سرو آن می توانید کوفته ها را وسط دیس برنج بچینید و یا اینکه کلم پلو خود را با زعفران و خلال پسته و بادام تزئین کنید. قطعا از خوردن این غذای لذیذ در کنار خانواده لذت خواهید برد.

فیلم طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مقالات گردشگری بیشتر بخوانید:

Load More In ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *