کلم پلو شیرازی ، غذای محبوب شیرازی ها

اجاره خودرو در دبی
رزرو تور
تور تابستان 1403
 

کلم پلو شیرازی

در این بخش از وب سایت مجله گردشگری تاپ توریست درباره کلم پلو شیرازی و طرز تهیه آن خواهیم گفت. پس برای آشنایی با دستور این غذای معروف شیرازی در ادامه با ما همراه باشید.

شیراز یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در بین ایرانیان و همچنین با وجود آثار تاریخی باشکوه از جمله تخت جمشید که یادگار امپراطوری هخامنشیان است، حافظیه و سعدیه که محل عاشقان است، مقصدی پرطرفدار در بین توریست های خارجی می باشد.

وقتی نام شیراز را می شنویم ناخودآگاه اسم کلم پلو شیرازی در ذهن تداعی می شود. یکی از غذاهای به شدت محبوب و پرطرفدار در شیراز که به دلیل لذیذ بودن آن اکنون در بسیاری از شهرهای ایران نیز تهیه می شود و طرفدار دارد. کلم پلو از انواع غذاهای سنتی شهر شیراز است که در طرز تهیه کلم پلو شیرازی از برنج و کلم و کوفته ریزه و سبزی مخصوص و ادویه و زردچوبه استفاده می شود که این پلوی مخلوط خوشمزه دارای طعم بی نظیر و متفاوتی است.

کلم پلو شیرازی
کلم پلو شیرازی

کلم پلو به صورت های مختلفی درست میشه مثلا با رب گوجه فرنگی یا بدون رب و … ولی لذیذترین حالت کلم پلو، کلم پلو شیرازی است که با سبزی های معطر درست می شود.

اجاره اقامتگاه بوم گردی

 لیدوما

                | اجاره سوئیت در مشهد | اجاره ویلا در چالوس


مواد لازم برای تهیه کلم پلو

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳۵۰ گرم کلم
  • ۱۲۰ گرم سبزی معطر (تره، ریحان، ترخون، شوید)
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نخود چی
  • پودر لیمو عمانی در صورت تمایل
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
کلم پلو شیرازی
کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو

ابتدا یک عدد پیاز را رنده میکنیم و آبش را با دست می گیریم و با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، مقداری نمک و فلفل خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند. وقتی مواد به خورد هم رفته و حالت چسبندگی پیدا کردند به اندازه یک فندق از مواد برمی داریم و به صورت کوفته قلقلی در می آوریم و داخل روغن سرخ می کنیم.

برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس‌ می كنیم، كلم‌ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ‌ می كنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌ می كنیم. سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد‌ می كنیم. برنج را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه‌ می جوشانیم، آبكش‌ می كنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌ می كنیم و در قابلمه‌ می ریزیم و دم‌ می كنیم.

در آخر برای سرو کلم پلو می توانید کوفته ها را وسط دیس برنج بچینید و یا اینکه کلم پلو خود را با زعفران و خلال پسته و بادام تزئین کنید. قطعا از خوردن این غذای لذیذ در کنار خانواده لذت خواهید برد.

فیلم طرز تهیه 

مقالات گردشگری بیشتر بخوانید:



 الی گشت    

                تور کیش


 

به این مقاله امتیاز دهید
دنیا جای بزرگی است ، برای اینکه فقط یک جا بمونی ✨