بلیط هواپیما

میرزا قاسمی

در این بخش از وب سایت مجله گردشگری تاپ توریست درباره میرزا قاسمی صحبت خواهیم کرد. برای آشنایی با طرز تهیه این غذای لذیذ و محبوب در ادامه با ما همراه باشید.


   تبلیغات    

            | تور لحظه آخری استانبول |


میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. این غذا یکی از اصیل ترین غذاهای گیلان و به دلیل طعم فوق العاده در سراسر ایران بسیار محبوب و پرطرفدار است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم‌گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما به اشتباه در سایر نقاط ایران با نان سرو می‌شود.

میرزا قاسمی
میرزا قاسمی

میرزا قاسمی از پیش غذاهای اصلی شمالی است که در کنار مخلفات مختلفی سرو میشود. ممکن است در جاهای مختلف این غذا را به سبک های متفاوتی درست کنند اما طریقه اصلی آن به سبک رشتی است. در ادامه ما روش تهیه این غذای لذیذ را به شما توضیح می دهیم.

مواد لازم

  • بادمجان 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی تازه 2 عدد
  • سیر یک بوته
  • تخم مرغ 3 عدد
  • روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم. پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم . کباب کردن بادمجان ها روی زغال طعم دودی دلچسبی به آنها میدهد که پیشنهاد میکنیم اگر امکان آن را دارید روی زغال کباب کنید.

این مطلب را هم مطالعه کنید
غذاها و خوراکی های محلی یزد | Yazd

2. مرحله بعد نوبت به گوجه ها می رسد، گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.

3. سپس سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شوند.

  • نکته: طعم سیر، چاشنی اصلی این غذاست که به هیچ عنوان نباید حذف شود.

4. سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم، این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.

5. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف خالی دیگر تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود.

6. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم. در این مرحله میرزا قاسمی شما آماده شده است و می توانید آن را به هر شکلی که دوست دارید سرو کنید.

  • نکته 1 : میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار میان وعدهشام و پیش غذا سرو کنید.
  • نکته 2 : توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی

مقالات گردشگری بیشتر بخوانید:

بلیط هواپیما

این مطلب را هم مطالعه کنید
شیرینی های سنتی و معروف کرمان ، از کلمپه تا قطاب | Kerman

 | لمینت دندان | کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |

Load More In غذا و نوشیدنی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *