معروف ترین دسرهای ایرانی
معروف ترین دسرهای ایرانی

بهترین دسرهای ایرانی ، که حتما باید یکبار امتحان کنید .

رزرو تور
تور پاییز ۱۴۰۳
اجاره خودرو در عمان
 

معروف ترین دسرهای ایرانی

شیرینی و دسر‌های ایرانی همیشه طرفداران خاص خود را دارند ، سه عنصر اصلی در هر ترکیبی در دسرهای ایرانی عبارتند از زعفران، گلاب، و هل. ایرانیان در فرهنگ خود عاشق چای هستند، چای برای هر گونه مراسم رایج است و از نوشیدن آن بسیار لذت می برند. در اینجا معروف ترین دسرهای ایرانی را به شما معرفی میکنیم که حتما باید امتحان کنید. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با بهترین دسرهای ایرانی بیشتر آشنا شوید.

زولبیا-بامیه

زولبیا و بامیه خوشمزه که زینت‌بخش سفره‌های افطار و سحر ماه رمضان است، برای گردشگران خارجی هم خوشمزه و دوست‌داشتنی به نظر می‌رسد. صرف این دسر شیرین با نوشیدنی معروف ما ایرانی‌ها یعنی چای، ترکیب دل‌انگیزی است که برای بیشتر افراد مطلوب است.معروف ترین دسرهای ایرانی

شله زرد

نکته جالب در مورد این دسر این است که گردشگران خارجی آن را با مفهوم «نذری» می شناسند. توریست ها وقتی کسی را می بینند که این مورد از بهترین دسرهای ایرانی را به بقیه می دهد معمولا بسیار کنجکاو می شوند و در مورد این رسم سوالاتی می پرسند و برایشان بسیار جالب است. به هر حال با در نظر گرفتن تمام این موارد، شله زرد یکی از خوشمزه ترین دسرهای ایرانی است که از ترکیب برنج، آب، زعفران، گلاب، شکر و … درست می شود.معروف ترین دسرهای ایرانی

شیرینی یزدی

یزدبرای شیرینی های خود شناخته شده است و هر مسافر به این شهر بیابانی باید حتما از قنادی حاج خلیفه در میدان امیر چخماق بازدید کند . در اینجا، شما می توانید شیرینی باقلوای ایرانی معروف (متفاوت از انواع یونانی و انواع ترکی)، قطاب (شیرینی توپی شکل)، nârgil loze (الماس های نارگیلی)، و پشمک (نخ قندی) را امتحان کنید.معروف ترین دسرهای ایرانی

فالوده یا بستنی

بهترین دسر ایرانی که در روزهای گرم تابستون با خوردن آن لذت میبرید فالوده و بستنی سنتی می باشد. این دسر خوشمزه ایرانی با توجه به سلیقه شخصی میتواند در کنار هم یا بصورت جداگانه خورده شود.فالوده و بستنی سنتی به تنهایی هم حسابی دلچسب و لذیذ هستند.معروف ترین دسرهای ایرانی

رنگینک

این دسر بسیار خوشمزه اصالتی جنوبی دارد. از مواد تشکیل دهنده‌ی آن می‌توانیم خرما، آرد و پودر دارچین را نام ببریم. برای تهیه‌ی رنگینک ابتدا آرد را تا حدی بو می‌دهند که بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ دهد و سپس روغن و کره را به آن اضافه کرده و روی خرماهایی که از قبل در ظرف چیده شده‌اند ، می‌ریزند. سپس آن را با پودر دارچین، پودر گردو و یا پودر نارگیل تزئین می‌کنند. ممکن است در درون خرماها گردو قرار داده شود. این موضوع کاملا سلیقه‌ای است و به ذائقه‌ی افراد بستگی دارد.معروف ترین دسرهای ایرانی

گز

گز اصفهان نیاز به معرفی ندارد. تقریبا تمام شیرینی‌دوستان از خوردن این شیرینی خوشمزه لذت می‌برند. این دسر خوش‌طعم هم در انواع آردی، پسته‌ای، بادامی و… تهیه می‌شود و مانند بیشتر دسرهای ایرانی در کنار چای، ترکیبی دل‌پذیر ایجاد می‌کند.معروف ترین دسرهای ایرانی

کلوچه

مطمئنا یکی از بهترین دسرهای ایرانی کلوچه است. این شیرینی که ترکیبات متفاوتی مثل دارچین، شکر، گردو و غیره دارد تقریبا در مناطق مختلف ایران یافت می شوند که طرز پختی متفاوت دارند. مثلا در کرمان نوعی کلوچه به نام کلمپه وجود دارد که داخل آن خرما و مواد دیگر دارد و یا یکی دیگر از کلوچه های معروف، کلوچه فومن می باشد. گردشگرانی که به ایران می آیند عاشق خوردن کلوچه با چای می شوند که معمولا در عصر سرو می شود.معروف ترین دسرهای ایرانی

سوهان

سوهان، معروف‌ترین سوغاتی شهر کوچک قم است. این دسر جذاب با وجود پسته‌هایی که طعم شیرین آن را تعدیل کرده‌اند و عطر خوش کره، یکی از بهترین گزینه‌ها برای نوش جان کردن با چای است. این خوراکی خوشمزه در بسته‌بندی‌های متنوع به عنوان سوغاتی صادراتی هم معمولا انتخابی محبوب است.معروف ترین دسرهای ایرانی

حلوا

حلوای ایران با سایر مدل های حلوا در خاورمیانه تفاوت دارد. آرد گندم به آرامی در روغن یا کره تفت داده می شود با شکر، گلاب و زعفران. این مواد متراکم شده با بادام و پسته تزئین می شود، لبه هایبالایی آن بوسیله یک قاشق نقش داده می شود. به طور سنتی در طول مراسم مذهبی یا مراسم خاکسپاری استفاده می شود، بافت و شیرینی حلوا شما را در برخی موارد استثنایی نیز به سمت خود دعوت می کند.معروف ترین دسرهای ایرانی

فرنی

فرنی یک دسر است که از ترکیب آرد و شیر به دست می‌آید. از فرنی به عنوان یک میان وعده‌ی شیرین می‌توان استفاده کرد. اکثرا با این دسر آشنایی دارند و این دسر به خصوص در ماه مبارک رمضان بسیار کاربرد دارد. فرنی هم با آرد برنج و هم با استفاده از نشاسته درست می شود . این دسر به دو صورت گرم و سرد سرو می‌شود و هرکدام طرفدار خودش را دارد. برای شیرین شدن این دسر به جای شکر از مربا یا شیره‌ی انگور استفاده می شود.معروف ترین دسرهای ایرانی

جهان را ببین. جهان، رویایی تر از هر رویایی است. (ری بردبری)