غذاهای کشور عمان
در این بخش از وب سایت مجله گردشگری تاپ توریست درباره غذاهای کشور عمان صحبت خواهیم کرد. برای آشنایی با غذاهای لذیذ این کشور در ادامه با ما همراه باشید.
عمان (Oman) کشوری پادشاهی است در خاور شبه جزیره عربستان. پایتخت این کشور شهر مسقط است. این کشور از جنوب با یمن و از باختر با عربستان سعودی و امارات متحده عربی همسایه است. عمان همچنین دارای مرز دریایی با ایران است. این کشور زیبا علاوه بر جاذبه های دیدنی بی شمار، دارای فرهنگ غذایی بسیار متنوعی نیز می باشد.
یکی از شگفتی های فرهنگ منحصر به فرد عمانی، غذاهای سنتی این کشور است. از خرما و قهوه تا برنج و گوشت کبابی، در اینجا بهترین غذاهای عمانی که هر بازدید کننده باید در طول سفر خود به این کشور حتما امتحان کند را به شما معرفی می کنیم.
غذاهای سنتی عمان
مجبوس
مجبوس (Majboos) که به آن مکبوس هم می گویند یک ظرف برنج مخلوط سنتی است که در اصل از عربستان صعودی آمده است. این غذا در دنیای عرب ها به ویژه کشورهای خلیج فارس از جمله عمان بسیار پرطرفدار است. این غذا شامل برنج (معمولا باسماتی)، سبزیجات، گوشت یا مرغ و ترکیبی از ادویه جات است. این غذا گاهی با ماست، سالاد، نان سنتی و سس گوجه فرنگی سرو می شود.
شووا
شووا (Shuwa) در عربی به معنای گوشت کباب شده است. این غذای مورد علاقه در عمان اغلب برای موارد خاص مانند عید آماده می شود. فرآیند پختن کباب شووا زمان زیادی می برد. در واقع، عمانی ها معمولا روز اول عید گوشت را آماده می کنند و آن را در روز دوم یا سوم می خورند.
شوا در ادویه جات عمانی خوابانده می شود، سپس در برگ موز یا برگ درخت نخل قرار داده شده و در یک اجاق یا تنور شن و ماسه ای زیرزمینی قرار داده می شود، جایی که گوشت به مدت یک تا دو روز در آن پخته می شود. این روش ممکن است یک روش عجیب و غریب به نظر برسد، اما گوشت شووا یکی از پرطرفدارترین غذاهای لبنانی است و بسیار لذیذ است.
مشکاک
مشکاک (Meshkak) که همان کباب عمانی است، گوشت گاو، گوشت گوسفند یا مرغ است که به سیخ کشیده و کباب می شود. این کباب ها معمولا با ادویه های مختلف، به ویژه کاری طعم دار می شوند و با نان عمانی سرو می شود. این غذا یکی دیگر از غذاهای ویژه عمانی است که در همه جا در سراسر کشور مخصوصا در طول مراسم ها و جشن ها آماده می شود.
مشوی
مشوی (Mashuai) همان ماهی عمانی خوشمزه است. این غذا شامل ماهی کبابی با یک سس لیمو مخصوص است. با ادویه های سنتی عمانی، این غذا به طور منحصر به فردی لذیذ است و شما نباید در سفر به این کشور آن را از دست بدهید.
هریس
هریس (Harees) یکی دیگر از غذاهای محبوب عمان است که معمولا برای موارد خاص پخته می شود. این غذا از گندم ترکیب شده با گوشت تهیه می شود و معمولا با سس مخصوص سرو می شود.
نان عمانی
انواع مختلفی نان عمانی وجود دارد. یکی از آنها ضخیم است و شکل دایره ای بزرگ دارد. یکی دیگر از انواع آنها ترد و نازک است و اندازه یک بشقاب کوچک دایره ای است. اکثر عمانی ها نان خود را در خانه تهیه می کنند و همچنین نانوایی نیز وجود دارد. در رستوران ها نیز در کنار غذا نان سرو می شود.
خرما
درختان نخل بیشتر گیاهانی است که در اطراف عمان دیده می شوند. این درختان خرماهای لذیذی تولید می کنند. با تفاوت در اندازه، رنگ و نوع آنها، خرما یکی از اقلام ضروری است که برای هر مهمان به عنوان بخشی از مهمان نوازی عالی عمانی ها ارائه می شود. بعضی اوقات عمانی ها خرمای خشک شده را با کنجد و یا نارگیل ترکیب می کنند. آنها همچنین از خرما در تهیه انواع مختلف دسرها و شیرینی های عمانی استفاده می کنند.
قهوه
قهوه عربی به خاطر طعم و بافت آن، همچنین نحوه رشد، خشک شدن و آماده سازی آن مشهور است. عمانی ها معمولا قهوه را با پودر هل مخلوط می کنند. درست مثل خرما، قهوه بخش مهمی از مهمان نوازی عمانی ها است و با حلوای عمانی (به عنوان دسر) سرو می شود. اکثر عمانی ها چند بار در طول روز قهوه می نوشند. آنها همچنین قهوه را آماده می کنند و گاهی هنگام بازدید از همسایگان با خود می برند.
مقالات گردشگری بیشتر بخوانید:
- معرفی سوغات کشور عمان | Oman
- صلاله ، دومین شهر بزرگ عمان | Salalah
- آشنایی با معروف ترین غذاهای عراقی | Iraq
- غذاهای رشتی ، شهر لذیذترین غذاها در ایران | Rasht
- کلم پلو شیرازی ، غذای محبوب شیرازی ها
- آشنایی با غذاهای محلی لرستان | Lorestan
- بهترین رستوران های هانوی ، ویتنام | Hanoi
- بهترین رستوران های باتومی ، گرجستان | Batumi
- بهترین رستوران های آتن | یونان
امتیاز بازدید کننده: ستاره ها 2