اکبر جوجه
یکی از غذاهای قدیمی و اصیل مازندرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه می باشد. این غذا که ابتدا فقط در رستوران های شمالی سرو میشد الان در اکثر نقاط کشور طبخ میشود. اکبر جوجه که در واقعه از جوجه محلی مرغ درست می شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است بسیار خوشمزه است. انتخاب نام این غذا بر اساس نام موسس این رستوران علی اکبر کلبادی، صورت گرفت. در ادامه همراه تاپ توریست باشید تا با طرز تهیه اکبر جوجه بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- جوجه مرغیک عدد
- کره۱۵۰ گرم
- پیاز متوسطدو عدد
- رب اناردو پیمانه
- زعفرانبه مقدار لازم
- آبلیموبه مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
طرز تهیه اکبر جوجه
1- یک جوجه کامل ولی کم سن و سال تهیه کرده و همه جای آن را به نمک، آبلیمو ترش و فلفل سیاه آغشته کنید سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2- بعد از این که جوجه استراحت کرد، نصف پیمانه آب و ۲ پیمانه روغن داخل قابلمه ریخته و جوجه را داخل قابلمه قرار دهید تا جوجه آب انداخته و خوب بپزد. بهتر است برای بهتر پختن جوجه آن را از وسط دو قسمت کنید.
3- در ادامه کره را نیز اضافه کرده سپس پیاز را به صورت حلقه حلقه خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بسته به اندازه مرغ ۱ تا یک ساعت و نیم صبر کنید تا جوجه روی حرارت ملایم بپزد.
4- زعفران را همراه کمی آب جوش دم کرده و به قابلمه اضافه کنید سپس چاشنیهای دیگر مثل نمک، زردچوبه، آبلیمو و فلفل را اضافه کنید. برای این که از پختن مرغ مطمئن شده باشید، در طول زمان طبخ غذا حتما چند بار مرغ را جا به جا کنید.
5- برای درست کردن سس معروف اکبر جوجه، رب انار را با کمی کره تفت دهید سپس کنار جوجه در طرفی مناسب سرو کنید.
ارسال نقد و بررسی