لیدوما تریپ

طرز تهیه اناربیج

اگر از طرفداران غذاهای شمالی هستید حتما اسم خورشت اناربیج (انار آویج یا انارویج) را شنیده‌اید. غذاهای شمالی در کشور ما طرفداران زیادی دارد و از محبوبیت زیادی برخوردار است. خورشت اناربیج هم مانند بقیه غذاهای شمالی عطر، طعم و رنگ خوبی دارد و در مهمانی‌ها می‌توانید با تهیه این خورشت به سفره خودتان زیبایی بیشتری بدهید. در دستور تهیه این غذای خوشمزه از سبزی محلی شمالی به نام خالواش استفاده می‌شود. آب انار ترش هم از مواد اولیه ضروری آن است. در ادامه با تاپ توریست همراه باشید تا طرز تهیه اناربیج به شیوه شمالی‌ها را یاد بگیرید و آن را درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.طرز تهیه اناربیج

مواد لازم برای اناربیج

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • گردو چرخ کرده 1 پیمانه
  •  سبزی (تره ، جعفری ، نعنا ، گشنیز ) 500 گرم
  • تره 200 /جعفری  150 /نعنا  100 /گشنیز  50
  •  سبزیجات محلی (خالواش ، چوچاق) 100 گرم
  •  پیاز متوسط 1 عدد
  •  رب انار 3 تا 5 ق غ (بسته به ترشی آن)
  •  نمک و فلفل و گلپر

طرز تهیه اناربیج

در ابتدای تهیه این غذا خدمت دوستان عرض کنم که اگر دسترسی به سبزیجات محلی ندارید ، میتوانید با بقیه سبزیجاتی که گفته شدند و دسترسی به آنها آسان تر است این غذا را تهیه کنید. اما حتما این غذا با سبزیجات محلی طعم اصیل تری خواهد داشت .

1 – گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده (رنده ریز) و نمک و فلفل مخلوط کرده ورز داده و به صورت قلقلی هایی اندازه یک گردو کوچک آماده میکنیم.


این مطلب را هم مطالعه کنید
بهترین جاذبه های گلوگاه ، مازندران | Galugah

   تبلیغات    

            | تور لحظه آخری استانبول | اجاره سوئیت در مشهد | اجاره ویلا در چالوس


2 – گردو چرخ شده را روی حرارت قرار داده تا فقط داغ شود (دقت کنید تغییر رنگ ندهد) سپس ۳ لیوان آب یخ روی گردو ها ریخته و حرارت میدهیم.

3 – سبزی ها را خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.

4 – پس از اینکه ترکیب آب و گردو جوش آمد سبزیجات سرخ شده را به خورش اضافه میکنیم. رب انار را نیز در این مرحله اضافه میکنیم . میزان رب انار به ذائقه شما و البته ترشی رب بستگی دارد . در این مرحله از کمی رب نارنج یا رب آلوچه هم میتوانید همراه رب انار استفاده کنید .

5 – قلقلی ها را در همان روغن سبزی کمی تفت داده و به خورش میفزاییم و خورش را به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا به روغن بیفتد و اصطلاحا خورش جا بیفتد. در این مرحله اگر خورش نیاز به آب دارد میتوانید اضافه کنید .

نکات پخت 

1 – این خورش باید مانند فسنجان کامل جا افتاده و به روغن بیفتد .

2 – میتوانید یک پیمانه دانه انار نیز به این خورش اضافه کنید و از میزان رب انار آن کم نمایید.

3 – این خورش را با گوشت تکه ای خورشی و یا مرغابی یا اردک نیز میتوانید درست کنید.طرز تهیه اناربیج


   تبلیغات    

                 تور کیش

این مطلب را هم مطالعه کنید
پارک جنگلی نور | مازندران

Load More In غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *