دسرهای معروف لبنان
دسرها معمولا یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها هستند و خیلی ها حتی آن ها را به غذای اصلی هم ترجیح می دهند. لبنان خوشمزه ترین غذاها و البته دسرهای فوق العاده ای دارد. لبنانی ها هر غذایی که زیر دستشان بیاید را با سلایق و فرهنگ غذایی شان سازگار می کنند. در ادامه مطلب همراه تاپ توریست باشید تا با دسرهای معروف لبنان بیشتر آشنا شوید.
- معرفی سوغات کشور لبنان | Lebanon
- جاذبه های دیدنی بیروت ، پایتخت لبنان | Beirut
- جاذبه های گردشگری لبنان | Lebanon
نامورا (nammoura)
نامورا یک جور کیک شیرین خوشمزه است که متعلق به کشورهای اطراف لبنان و خاورمیانه است. مواد لازم برای تهیه ی این دسر فوق العاده، سمولینا ی آغشته به شربت است. گاهی در این کیک، نارگیل هم اضافه می شود که طعم و مزه اش را خوشمزه تر ی کند. برای درست کردن شربت این کیک گاهی از آب گل پرتقال یا آب گل رز استفاده می شود. انواع مختلف این کیک در اردن، تونس، مراکش و کویت هم هست و با اینکه مواد اولیه اش در هر منطقه فرق می کند اما سمولینا پای ثابت این کیک است برای همین هم هست که به آن کیک سمولینا می گویند.
هریسا (Harissa)
در نگاه اول شاید این دسر را با نامورا اشتباه بگیرید اما هریسا هم ضخامت بیشتری دارد و هم بافت و طعمش کاملا متفاوت است. در دیگر کشورها در این دسر از خمیر فلفل قرمز استفاده می شود در کشورهای اطراف لبنان معمولا آن را می توانید از شهر خاصی تهیه کنید و نوعی سوغاتی به حساب می آید. این خوراکی معمولا همراه با دسرهای دیگری مثل نامورا فروخته می شود. خیلی از مرددم محلی عاشق این خوراکی هستند و حتما در سفر این خوراکی را به عنوان سوغاتی برای دوستانشان می خرند.
دسر (Kunafa)
Kunafa از خوراکی های محبوب کشورهای عربی ست و در ترکیه هم پیدا می شود. در هر کشور از مواد متنوعی برای داخل این کیک استفاده می شود در کشورهای اطراف لبنان در داخل این کیک معمولا خامه به کار می رود که طعم فوق العاده ای را به آن می دهد. این خوراکی از دسرهای مخصوص ماه رمضان است و در سال های اخیر شیرینی فروش ها مواد متنوعی در این کیک به کار می برند.
زالابیا (Zalabya)
زالابیا یکی دیگر از دسرهای که در مناطق مختلف پیدا می شود و بسته به ناحیه اسم آن فرق دارد. در ترکیه به لوکما به معنی لقمه و در یونان هم به loukoumades معروف است. برای درست کردن این دسر خمیرهای کوچک و سرخ کرده در شیره و عسل شناور می شود و بر روی آن پودر شکر و شکلات سفید و قهوه ای ریخته می شود. در کشورهای اطراف لبنان این دسر را در هنگام سفارش درست می کنند و به انتخاب شما روی آن را تزئین می کنند.
دسر (Sweet feteer)
این دسر یک جور شیرینی لایه لایه است که در گذشته در داخل آن هیچ موادی به کار نمی رفت اما امروز تنوع بیشتری پیدا کرده است. این شیرینی معمولا به همراه عسل، خامه ی تازه یا پنیر سرو می شود و امروز در داخل آن از مواد شیرین و خوشمزه استفاده می شود. بدون شک خوشمزه ترین نوع این دسر با عسل و شیر درست می شود و بر روی آن برای تزئین پودر شکر به کار می رود. گاهی در این شیرینی موادی مثل موز، شکلات و انواع مغزها هم به استفاده می شود که هم آن را خوشمزه تر و هم گران تر می کند.
شیر برنج (Rice pudding)
طرز پخت این غذا در هر ناحیه فرق می کند اما در کشورهای اطراف لبنان غذا بعد از پخت و قبل از سرو مدتی در یخچال می ماند. برای تزئین این دسر از بستنی و انواع مغزها استفاده می شود تا هم شکیل تر شود و هم خوشمزه تر. این دسر قیمت ارزانی دارد و همین ویژگی آن را تبدیل به یکی از پرطرفدارترین دسرهای لبنان کرده است.
باقلوا (baklava)
در کشورهایی مثل ترکیه و مراکش برای پر کردن خمیر باقلوا از انواع مغزها و به خصوص پسته استفاده می شود و در آخر مدتی در شیره شناور می شود. انواع دیگری از باقلوا هم در لبنان پیدا می شود، انواعی که در آن خامه ی تازه به کار می رود و روی آن با مغزها و البته کشمش تزئین می شود. خوردن باقلوا در لبنان تجربه ای فراموش نشدنی است که به امتحانش می ارزد.
ارسال نقد و بررسی