ارسال حیوانات به کشورهای دیگر

امروزه یکی از بزرگ ترین و جالب توجه ترین موضوعاتی که ذهن برخی از اشخاص را به خود درگیر کرده، چگونگی انتقال حیوان های خانگی به کشورهای دیگر است. شاید برایتان جلب باشد که بدانید امروزه یکی از عناوینی که به شدت در مرورگرهای گوگل جست و جو شده، چگونگی انتقال پت به دبی است. پس اگر برایتان جالب است که بدانید چگونه می توان حیوانات خانگی را با خود به کشورهای خارجی برد، تا انتها این مقاله را بخوانید.

ارسال حیوانات به کشورهای دیگر
ارسال حیوانات به کشورهای دیگر

چرا حیوانات خانگی را به کشورهای دیگر می بریم؟

بسیاری از اشخاص برای سفر یا اقامت به کشورهای دیگری می روند. در این بین هم دارای حیوانات خانگی هستند که دل کندن از انها برایشان دشوار است. به نظر شما در چنین شرایطی چه باید کرد؟ همراه کردن حیوانات به کشورهای مختلف قوانین مختلفی دارد. رعایت کردن این قوانین و دنگ و فنگ های زمان زیادی نیاز دارد. به همبن دلیل اگر کسی قصد سفر کوتاه مدتی را دارد، بهتر است که حیوان خود را در جای مطمئنی به امانت بگذارد.

اما اگر اشخاص قصد اقامت دائمی به کشورهای دیگر را دارند، باید تمام شرایط و اصول تصویب شده را به صورت کامل رعایت کنند. در بخش زیر به بیان این شرایط می پردازیم

قوانین خروج حیوانات از کشور

اولین قدم برای خروج حیوانات از کشور، کسب مدارک دامپزشکی مبنی بر سلامت حیوان است. درواقع باید این اطمینان را بدهید که حیوان شما هیچگونه بیماری ندارد. حتی دیده شده در برخی از شرایط بحرانی، مانند زمان انتقال بیماری از طریق حیوانات، دولت ضروری می داند که هر حیوان پیش از سفر برای مدت مشخصی قرنطینه باشد.

پس از طی کردن مراحل مربوط به مدارک سلامتی، باید تصمیم بگیرید که حیوان خود را چگونه منتقل می کنید. انتخاب این روش به میل خود و باتوجه به شرکت مسافربری که با آن سفر می کنید بستگی دارد.

قوانین شرکت های مسافربری

هر شرکت مسافربری برای انتقال پت یا حیوانات خانگی قوانین و شرایط مشخصی دارد. برخی از این حیوانات می توانند در باکس های کوچکی مستقر شده و در زیر صندلی قرار گیرند. اما برخی از حیواناتی که حجم بیشتری دارند، باید به واسطه شرکت های مسافربری و به عنوان بار، به کشور مقصد فرستاده شوند. هزینه این نوع از انتقال بیشتر است.

ارسال حیوانات به کشورهای دیگر
ارسال حیوانات به کشورهای دیگر

قوانین سایر کشور ها در مقابل ورود حیوان

کشورهای دیگر برای ورود حیوانات از کشورهای دیگر، قوانین مخصوص خود را دارند. درواقع صاحبان حیوان خانگی باید هنگام ورود به کشور، مدارک لازم مبنی بر سلامت حیوان خود را ارائه دهند. برای مثال بردن گربه به قبرس نیازمند رعایت همین قوانین است. با اینکه مردم کشور قبرس به حیوانات مخصوصا گربه علاقه زیادی دارند، اما از آنجایی که احتمال انتقال بیماری از حیوانات بسیار زیاد است. قوانین مشخصی را برای ورود آنها درنظر گرفته اند.

جلوگیری از مشکل هاری

یکی از مشکلاتی که ذهن بسیاری از صاحبان پت را به خود مشغول کرده،آزمایش تیتر هاری برای حیوانات خانگی است. شاید این مشکل از نظر شما چندان قابل تفکر نباشد، اما می تواند آسیب زیادی به دیگرا وارد کند. بسیاری از حیوانات مانند سگ در شرایط مختلف، واکنش های متفاوتی از خود نشان می دهند. بسیاری از انها برای دفاع از خود و حتی به صورت طبیعی، واکنش های مانند حمله و یا گاز گرفتن را انجام می دهند.

در این شرایط کسی که با حیوان درگیر شده باید واکسن هاری را تزریق کند. شاید حیوان به عمد یا برای آسیب به اشخاص این واکنش را نشان نداده باشد، اما از آنجایی که خلق و خو و ساختار بدن سگ با انسان تفاوت دارد، بهتر است که هرکس پس از حمله سگ حتما واکنس هاری را به خود تزریق نماید.

میکروچیپ چیست؟

یکی از قابلیت های بسیار جذابی که در سال های اخیر ارائه شده و فایده زیادی برای حیوانات دارد، قابلیت میکروچیپ است. این ویژگی برای حیواناتی مانند سگ و گربه استفاده می شود. میکروچیپ که به عنوان ریزتراشه استاندارد هم شناخته می شود، قطعه‌ای به‌طول 11 تا 13 میلی‌متر، و قطر 2 میلی‌متر، به‌اندازه دانه برنج است که زیر پوست حیوان خانگی کاشته می‌شود. این قطعه به فناوری «شناسایی با امواج رادیویی» وابسته است و می‌تواند اطلاعات را ازطریق این امواج انتقال دهد.

این قابلیت برای زمانی که پت شخصی خود را گم کرده اید بسیار مفید است. درواقع این فناوری می تواند تمام اطلاعات مربوط به پت و محیط حضور ان را به صاحبان پت اطلاع دهد. علاوه بر آن از این قابلیت برای سفر هم استفاده می شود. زیرا صاحبان پت می توانند از این طریق متوجه شوند که حیوانشان در چه مسیری قرار گرفته و چه زمانی به مقصد می رسد.

ارسال حیوانات به کشورهای دیگر
ارسال حیوانات به کشورهای دیگر

آیا استفاده از میکروچیپ ضروری است؟

هیچ قائده یا قانون خاصی مبنی بر ضرورت استفاده از میکروچیپ در بدن حیوانات وجود ندارد. اما این فناوری یکی از خلاقانه ترین فناوری های است که در سال های اخیر برای حیوانات بکار برده شده است. اگر حیوانتان فعالیت زیادی داشته و دائما نگران گم شدن آن هستید می توانید با نصب این تراشه ها در بدن او، از مکان دقیق حضورش اطلاع داشته باشید.

همچنین اشخاص می توانند برای سفر و حمل و نقل پت خود از این فناوری استفاده کرده و اطمینان داشته باشند که حیوانشان در امن ترین شرایط به مقصد می رسد. پس اگر اهل سفرهای مداوم با پت خود هستید، حتما از این فناوری خلاقانه استفاده کنید.

جمع بندی

برخی از اشخاص بر این باورند که حیوانات نقشی در زندگی بشر ندارند، اما برخلاف این باور حیوانات می توانند کمک زیادی به زندگی روزمره انسان ها کنند. البته که در سال های اخیر آگاهی و علاقه مردم نسب به حیوانات بسیار بیشتر شده است. به همین دلیل هم اغلب صاحبان پت ترجیح می دهند که حیوانات خود را در سفر همراه داشته باشند. فرقی نمی کند که شرایط یا قوانین حمل و نقل حیوانات چیست، آنها دوست دارند با وجود تمام این شرایط و قوانین، حیوان محبوب و دوست داشتنی خود را در هرکجا از جهان کنار خود داشته باشند.

شما هم اگر حیوان خانگی دارید، می توانید باتوجه به نکات گفته شده در این مقاله، حیوان خود را در هر سفری به همراه خود ببرید.

دنیا جای بزرگی است ، برای اینکه فقط یک جا بمونی ✨